Petaa makuuhuone syksyyn ruudulla ja raidalla

Arki alkaa ja ilmat viilenevät. Makuuhuoneeseen saat syksyn lämpöä kodikkailla tekstiileillä ja tunnelmallisilla somisteilla, kuten kauniisti hehkuvilla kynttilöillä.

Reipasta ruutua, raikasta raitaa ja rouheita, maanläheisiä sävyjä – niistä on tämän syksyn trendikkäin makuuhuone tehty.

Syksyinen peti on muhkea pesä, jonka turvaan on mukava kääriytyä iltojen pimetessä. Muhkeutta saadaan useilla tyynyillä ja paksulla peitteellä, joka pääsee jälleen lämmittämään nukkujia pitkän ja helteisen kesän jälkeen.

Tänä syksynä makuuhuoneeseen ei tarvitse valita vain yhtä kuosia kerrallaan, vaan halutessasi voit pedata sänkyysi niitä kaikkia aina ruuduista palloihin ja romanttisiin kukkasiin.

Erilaiset kuosit yhdistyvät toisiinsa värimaailman avulla, joka on tänä vuonna maanläheisten värien yhdistelmä. Harmaa, ruskean eri sävyt, vihreä ja lempeä beige löytyvät monen valmistajan mallistosta.

Puhtaassa pedissä uni maistuu

Sänkyvaatteet kannattaa huoltaa kunnolla ennen uuteen kauteen astumista – pyöräytä tyynyt ja peitto pesukoneessa niistä löytyvän pesuohjeen mukaisesti ja kuivaa ulkosalla huolellisesti. Älä unohda somistetyynyjä, sillä ne keräävät pölyä ja likaa samalla tavalla kuin muutkin sänkyvaatteet. Muista myös imuroida patja ja tuulettaa se kunnolla ulkona.

Uudet petivaatteet on ihana pedata puhtaaseen sänkyyn. Muutama somistetyyny ja lempeästi valaisevat kynttilät päivittävät makuuhuoneen nopeasti syystunnelmiin ilman, että ne aiheuttavat suurta lovea lompakkoon.

Kuvat: Gant Home, H&M Home, Finlayson, Hemtex

Hannele Järvelä/ MTV3

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja