Mainos

Pesäpalloilijat valittavat tuomioistaan

Ainakin osa rangaistuksen saaneista sopupelaajista valittaa tuomiostaan hovioikeuteen. Muutamat heistä kertoivat valitusaikeistaan tänään heti tuoreeltaan.

Asianajaja Ari Huhtamäki ilmoitti asiasta päämiestensä Jari Keski-Heikkilän (tuomio 4 kk 10 pv), Riku Kytösalmen (5 kk) ja Janne Oinosen (4 kk 10 pv) puolesta. Asianajaja Olli Rauste vahvisti saman Jari Alasmäen (3 kk 15 pv) puolesta. He aikovat valittaa sekä syyksi lukemista että rangaistuksen mittaamista koskevista tuomion osista.

Tuomitut aikovat vaatia hovioikeudessa uutta suullista käsittelyä, sillä näyttöä on heidän mukaansa arvioitu väärin ja jätetty huomiotta.

Veikkaus ja Superpesis miettivät vielä


Kihlakunnansyyttäjä Ari-Pekka Koivisto ja Veikkaus sen sijaan eivät ole päättäneet, valittavatko he vai eivät. Veikkaus ilmoittaa kannanotossaan pitävänsä Vantaan käräjäoikeuden antamaa päätöstä oikeansuuntaisena.

Superpesis Oy:n toimitusjohtaja Juha Tikkanen kertoo, että Superpesiksen hallitus pitää keskiviikkona puhelinkokouksen sopupelituomioiden tiimoilta. -Kokouksessa katsotaan aiheuttaako tämä jotain jatkotoimenpiteitä tai mitä toimenpiteitä tämä yleensäkään voi aiheuttaa, Tikkanen sanoi.

Uusi-Oukari yllättyi rangaistuksista

Pesäpalloilun sopupelijutun rankimpiin rangaistuksiin lukeutuvan viiden kuukauden ehdollisen vankeusrangaistuksen saanut Seppo Uusi-Oukari kuuli tuomiostaan puhelimitse tänään.

-Joo, no kyllä se kuitenkin yllätys on, että siitä jotain tuomiota on saatu aikaiseksi. Tuntuu siltä nyt näin yhtäkkiä, Uusi-Oukari tuumasi tuoreeltaan. -Ei missään vaiheessa tullut mieleenkään, että tämmöstä voisi tulla, kyllä tämä on ihan yllätys, Kankaanpäästä tavoitettu Uusi-Oukari sanoi.
(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.