Mainos

Perussuomalaisten taidelinjasta sota puolueen sisällä: Naisehdokas järkyttyi erovaateista

Perussuomalaisten eduskuntavaaliehdokas Sirkka-Liisa Lamminkoski kertoo olevansa järkyttynyt eropaineista, joiden kohteeksi hän joutui irtisanouduttuaan puolueen kulttuuripoliittisesta linjauksesta.

Lamminkoski kertoo MTV3:n uutisille olevansa pettynyt puolueen postmodernia taidetta väheksyvään ja kansallisromanttista taidetta ylistävään linjaukseen.

- Mielestäni linjaus on diktaattorimainen ja konservatiivinen. Minulla on oikeus eriävään mielipiteeseen, jonka esitin vähin äänin omilla kotisivuilla, kertoo Lamminkoski.

Tämän jälkeen alkoi tapahtua. Perussuomalaisten pitkäaikainen vaikuttaja Raimo Malin soitti Lamminkoskelle ja vaati tätä eroamaan puolueesta.

- Hän oli erittäin tuohtunut. Aihe on ilmeisesti arka asia omassa porukassamme, Lamminkoski pohtii.

Lamminkoski pelkää, että perussuomalaisten kulttuurilinjaus karkottaa muun muassa äänestäjät, jotka työskentelevät luovilla aloilla. Lamminkoski uskookin, että hänen eriävä mielipiteensä saattaa jopa pelastaa puolueen.

- Erityisesti minua loukkaa se, että en ikään kuin saisi olla eri mieltä asioista. On se kumma, että minun ääneni kyllä kelpaavat perussuomalaisten laariin, mutta aivotoimintani ei.

Lamminkosken mukaan hän ei saa enää ehdokkuuttaan pois Vaasan vaalipiiristä.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.