Mainos

"Perussuomalaisten maahanmuuttajapolitikka arveluttavaa"

Maahanmuuttoasioista vastaava ministeri Astrid Thors (r.) paljastaa Aamulehden haastattelussa olevansa huolissaan perussuomalaisista.

-Perussuomalaisten kannattajajoukoissa ja ehdokkaissa on henkilöitä, jotka suhtautuvat erittäin kielteisesti ulkomaalaisiin. Tämä on näkyvissä etenkin Helsingissä, arvioi ministeri..

Ulkomaalaisvastaiset puolueet ovat menestyneet hyvin vaaleissa Pohjoismaissa ja viimeksi Itävallassa. Thors pelkää, että Suomessa perussuomalaiset seuraavat samaa tietä.

Soini: Emme ole yhden teeman puolue

Perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini on hämmästynyt Thorsin lausunnosta. Soini sanoi, että se on pohjanoteeraus suvaitsevaisena itseään pitävältä RKP:ltä ja Thorsilta.

-Meillä on 1840 ehdokasta ja joukossa pari kaveria, joilla on hiukan tiukempi maahanmuuttokanta. Tässä meidät yritetään käpertää vain yhden teeman ympärille, hän sanoi STT:lle.

Soinin mielestä Thorsin lausunto kielii RKP:n hermostumisesta kuntavaalien alla ja myös valtapoliittisista murheista: perussuomalaiset ovat menossa RKP:n ohi, ja sitä tietä RKP menettäisi paikkansa kuntien etujärjestön Kuntaliiton hallituksessa.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.