Mainos

"Perussuomalaisia naisia Haaviston taakse"

Perussuomalaisista naisista moni aikoo äänestää Pekka Haavistoa (vihr), väittää Etelä-Pohjanmaalla pitkään Perussuomalaisissa toiminut Sirkka-Liisa Lamminkoski.

Lamminkoski on vaikuttanut muun muassa Perussuomalaiset Naiset ry:n hallituksessa ja puolueen Etelä-Pohjanmaan piirin piiritoimikunnassa.

– Tiedän, että jo ensimmäisellä kierroksella monet naiset yli puoluerajojen ovat äänestäneet Haavistoa. Myös Perussuomalaisista naisista moni äänesti häntä. Tiedän sen omista naisverkostoistani, Lamminkoski sanoo.

Myös hän itse aikoo äänestää toisella kierroksella Haavistoa. Ensimmäisellä kierroksella ääni meni Soinille.

– Paras ehdokas olisi Timo Soini, mutta hän on nyt lomailemassa. Aion äänestää Haavistoa, koska hän on ainoa ehdokas, joka on ohjelmassaan ottanut esille työpaikkakiusaamisen. Nyt valitaan presidenttiä eikä parisuhdeneuvojaa tai puolisoa.

– Lisäksi Haavisto on vähän EU-kriittisempi kuin Niinistö. Haavisto on myös ainoa ehdokas, joka on puhunut kulttuurin merkityksestä sosiaalisessa hyvinvoinnissa, Lamminkoski perustelee.

Perussuomalaiset Naiset ry:n puheenjohtaja Marja-Leena Leppänen toteaa, ettei järjestöllä ole mitään yhteistä kantaa presidenttitaistelun finaalikaksikosta.

– Vaalitulos oli yllätyksellinen. Uskon, että järjestön naisista jokainen osaa itse päättää kumpaa äänestää. Pääasia on, että äänestää, Leppänen sanoo.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.