Mainos

Perussuomalaiset vaativat uusia vaaleja

Perussuomalaiset vaativat uusia vaaleja. Perussuomalaisten mukaan Suomen hallitus on vaalirahakohun saadessa yhä uusia käänteitä menettänyt toimintakykynsä lopullisesti. Perussuomalaisten puoluehallitus kokoontui tänään eduskunnassa ja muotoili yhteisen julkilausuman.

- Ministerien enemmistön uskottavuus kansan silmissä on kärsinyt niin pahasti, että oikeastaan sitä ei enää olekaan. Enää ei voida olla varmoja, ovatko Kehittyvien maakuntien Suomi ry:ltä vaalitukea vastaanottaneet ministerit riittävän riippumattomia rahoittajiensa tahdosta, puheenjohtaja Soini Linjaa.

Perussuomalaisten mukaan Suomi-laiva ajelehtii vailla kapteenia ja keulaportin saranat natisevat uhkaavasti. Tätä menoa edessä on laivan uppoaminen.

- Kansan kärsivällisyys on lopussa ja kannen alla kytee oikeutetusti kapina. Laivalle tarvitaan nopeasti uusi kapteeni ja samalla kokonaan uusi miehistö.

Perussuomalaiset eivät näe muuta mahollisuutta kuin uusien eduskuntavaalien järjestäminen mahdollisimman pian, jotta Suomi-laivan keulaportti saadaan ajoissa kuntoon ja laivan kurssi kohdalleen.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.