Perussuomalaiset vaatii lisätukea piiritoimistoiskun vuoksi

Perussuomalaiset vaatii lisätukea puolueelle, koska sen turvallisuuskustannukset nousevat.

Perussuomalaisten mukaan toissapäivänä Helsingin piiritoimiston ikkunoita ja irtaimistoa oli rikottu kivillä. Perussuomalaisten mukaan vihervasemmistolainen ryhmittymä ilmoittaa aloittaneensa järjestäytyneen hyökkäyksen perussuomalaisia vastaan.

– Taloudellisesti hyökkäykset tulevat kalliiksi vahinkojen ja turvatason nostamisen johdosta, sanoo puoluesihteeri Riikka Slunga-Poutsalo tiedotteessa.

Arviota kivien heittelyn aiheuttamista vahingoista ei ollut vielä kertoa.

Putkosen mukaan perussuomalaiset aikoo esittää laskun ylimääräisistä kustannuksista valtiolle, jos rikosseuraamuksen kautta ei löydy muita tahoja.

Putkonen: Yle lietsoo

Puoluetyöntekijä Matti Putkonen vastasi toimittajien kysymyksiin erikoiseksi äityneessä tiedotustilaisuudessa ajoittain erittäin kiihtyneenä. Putkosen mielestä perussuomalaisia on yhdistetty julkisuudessa maahanmuuttovastaisiin ruotsidemokraatteihin. Putkosen mielestä Ylen ohjelmissa on lietsottu häiriköintiä perussuomalaisia vastaan.

– En mitä tiedä, miksi se on näin vaikuttanut, mutta sen jälkeen on joka kerta alkanut toimintaa tulemaan, Putkonen puhisi.

Putkonen ei kuitenkaan väitä, että Yle olisi asianosainen tapauksissa.

Perussuomalaiset sanoutuu täysin irti yhteyksistä ruotsidemokraatteihin.

– Me ei olla missään tekemisissä heidän kanssaan, sanoo perussuomalaisten puoluesihteeri Riikka Slunga-Poutsalo.

Putkosen mukaan perussuomalaisten suhde maahanmuuttoon ei ole ideologinen vaan ekonominen.

Lue myös:

    Uusimmat