Perussuomalaiset uskovat moninkertaistavansa kannatuksensa

Perussuomalaiset uskovat lisäävänsä vaikutusvaltaansa kunnissa seuraavien kuntavaalien jälkeen.

Perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini sekä puolueen keskeinen puuhamies, työmies Matti Putkonen sanoivat MTV3:n Huomenta Suomessa, että puolue saa lisää valtuutettuja viime vaaleihin verrattuna.

– Kaikki viestit, mitä kunnista on tullut, kertovat, että tulemme saamaan erittäin hyvän ehdokasasettelun ja sitä kautta kunnallisvaalien tulos tulee yllättämään monet, sanoi Putkonen.

– Viime kuntavaaleissa perussuomalaiset saivat 440 valtuutettua. Määrä tulee varmasti kaksin, kolminkertaistumaan seuraavissa kuntavaaleissa, arvioi Soini.

Puolue laajentaa kenttäorganisaatiotaan kuntavaalien alla.

– Meillä on noin vajaa 300 000 palkansaajaa, seuraavaksi isoin ryhmä ovat yrittäjät, sitten ovat maanviljelijät. Meidän täytyy olla mukana kaikkien näiden etujärjestöjen toiminnassa ja meidän pitää rakentaa sinne omia erilaisia jaostoja, joidenka kautta tavoitetaan entistä enemmän ihmisiä mukaan. Lisäksi tarvitsemme paikallisyhdistyksiä joka kuntaan. Enää on aika vähän niin sanottuja kylmiä kuntia perussuomalaisten paikallisyhdistysten kohdalla, summasi Putkonen.

Kuntavaalit järjestetään ensi vuoden lokakuussa.

(MTV3)

Katso työmies Matti Putkosen ja puheenjohtaja Timo Soinin haastattelu: (Huomenta Suomi 16.9.2011)

Lue myös:

    Uusimmat