Mainos

Perussuomalaiset ökykortteliin - täällä uutta jytkyä juonitaan

Kyllä täällä kelpaa uutta jytkyä juonia, mietti varmaan moni päästessään tutustumaan perussuomalaisten uudenkarheaan puoluetoimistoon aamulla.

Puoluetoimistossa on tilaa hulppeat 500 neliötä. Kauppaan, remonttiin, kalusteisiin sekä uusimpaan viestintätekniikkaan puolue käytti yhteensä 2,7 miljoonaa euroa.

Puoluetoimisto sijaitsee aivan Helsingin ydinkeskustassa - jopa ökykortteleissa - Yrjönkadulla, Diana-puiston kupeessa.

Aiemmin perusuomalaiset majailivat Mannerheimintiellä 74,5 neliön luukussa.

Täysin remontoidut tilat omistaa Perussuomalaisten tukisäätiö, jolle puolue lainasi 1,5 miljoonaa uusien tilojen hankintaa varten. Tiloja esitellyt puolueen työmies Matti Putkonen hehkutti, että kaikki kalusteet, materiaalit ja remonttityöt ovat suomalaista perua. Myös kaikki työntekijät olivat suomalaisia.

– Haluamme rohkaista ja olla esimerkkinä muille päättäjille. Toivon, että menee läpi muuallakin, hän sanoi.

Puoluetoimistolla on satsattu erityisesti turvalaitteistoon. Toimittajat ihmettelivät syytä, koska edes pääministeripuolue kokoomuksessa ei ole satsattu vastaavaan.

Putkonen perusteli asiaa muun muassa sillä, että ulkoasiainvaliokunnan puheenjohtajana toimiva Timo Soini saattaa tuoda paikalle korkean turvaluokituksen vieraita.

Perussuomalaiset antoivat myös ymmärtää, että tietoturvaan on panostettu. Tiloissa pidetään tulevat puoluehallituksen kokoukset, tiedotustilaisuudet ja juonitaan Putkosen mukaan myös mahdollisia tulevaisuuden hallituskuvioita.

Puoluetoimistolla riittää myös sähkökatkon yllättäessä virtaa, sillä ulkorakennuksessa on puolueen oma varavirtajärjestelmä.

– Ainakin perussuomalaisten toimisto voi jatkaa isänmaan puolustamista, Putkonen maalaili.

Hulppeista tiloista ja turvatoimista huolimatta työmies Putkonen lupasi, että puolueväki ja muut vieraat ovat tervetulleita Yrjönkadulle.

– Kyllä aina sumpit tarjotaan.

Perussuomalaisten puoluetuki pompsahti reippaasti ylös viime kevään vaalivoiton jälkeen. Tänä vuonna perussuomalaiset saa puoluetukea 6,6 miljoonaa euroa. Puoluetukea maksetaan eduskuntapaikkojen mukaan.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.