Mainos

Perussuomalaiset: Kansanedustajiemme opittava, miten Kehä kolmosen sisäpuolella puhutaan

Perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini sekä puolueen keskeinen puuhamies, työmies Matti Putkonen uskovat, että puolueen kohua herättäneiden kansanedustajien lausunnot johtuvat siitä, että he ovat persoonia ja ensimmäistä kertaa eduskunnassa.

– Kun puolue on kasvanut vuodessa voimakkaasti, se ottaa aikansa, kun ymmärretään, miten puolueessa ollaan ja eletään. Se on nyt näytetty rankimman kautta, Soini sanoi sanoi MTV3:n Huomenta Suomen lähetyksessä.

– Heitä ei tarvitse kasvattaa politiikan tekoon, vaan ehkä joudumme miettimään sitä kielenkäyttöä, mitä Kehä kolmosen sisäpuolella pidetään sivistyneenä kielenkäyttönä, Putkonen arvioi samassa lähetyksessä.

Soini uskoo, että Halla-aho tietää hyllytyksensä jälkeen rajansa.

– Kerroin eilisessä tilaisuudessa koko ryhmälle, että minulle asiat todistetaan käyttäytymällä, ei puhumalla.

Kansanedustaja Jussi Halla-aho erotettiin eilen kahden viikon määräajaksi perussuomalaisten eduskuntaryhmästä. Halla-aho kirjoitti Facebook-statukseensa, että Kreikkaan tarvittaisiin sotilasjuntta. Myöhemmin Halla-aho pyörsi kirjoituksensa.

Soini: Puolue ei ole repeämässä

Perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini vakuutti MTV3:n Huomenta Suomessa, ettei puolueen sisällä ole meneillään niin sanottujen hommafoorumilaisten irtautumista omaksi ryhmäkseen.

– Minulle on vakuutettu, että mitään tällaista ei ole menossa. Media haluaa draamaa ja olihan se valtava pettymys perussuomalaisten vastustajille, että eilen tuli yksimielinen päätös Jussi Halla-ahon erottamisesta määräajaksi. Johtajaongelmaa ei myöskään ole ollut puolueessa vuosikausiin.

(MTV3)

Katso työmies Matti Putkosen ja puheenjohtaja Timo Soinin haastattelu: (Huomenta Suomi 16.9.2011)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.