Mainos

Perusnaiset: Suomalaiset miehet kertomaan naisten oikeuksista turvapaikanhakijoille

Perusnaiset haluaisivat suomalaismiesten antavan tietoa turvapaikanhakijoille, naisten oikeuksista ja seksuaalisen häirinnän vääryydestä Suomessa.

– Heillähän on eri käsitys miehen ja naisen roolista, niin voi olla, että he eivät usko asiaa naisen esittämänä, se menee ohi, Perusnaisten varapuheenjohtaja, kansanedustaja Ritva Elomaa sanoo MTV Uutisille.

Elomaan mukaan olisi sekä Suomen kansalaisten että turvapaikanhakijoiden edun mukaista, että informaatio tulisi suomalaismiehiltä.

– Epäilen, että tämä ei lopullisesti välttämättä veisi asioita parempaan suuntaan, mutta se auttaisi tilannetta ja ennaltaehkäisisi ihan varmasti, kun asia olisi faktaa ja miehen esittämää.

Elomaa haluaisi viranomaisten tarttuvan ajatukseen nopeasti ja toimivan asian suhteen. Hän kertoo, että asiaa aiotaan pohtia lisää ensi viikolla.

Perussuomalaisten naisedustajat ilmoittavat lähettämässään tiedotteessaan, että he eivät halua kuulla enää yhdestäkään raiskauksesta ja että he haluaisivat myös nopeuttaa raiskauksiin syyllistyneiden ulkomaalaisten karkotusprosessia.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.