Mainos

Persson kiisti tiedot hallitusremontista

Ruotsin pääministeri Göran Persson on kiistänyt jyrkästi julkisuudessa liikkuneet tiedot, joiden mukaan hän aikoisi tehdä rajuja muutoksia hallitukseensa Emu-kansanäänestyksen jälkeen.

SVT:n Aktuellt -ohjelma kertoi maanantaina, että ministerinsalkuistaan luopuisivat muiden muassa varapääministeri Margareta Winberg sekä kehitysyhteistyöministeri Jan O. Karlsson. -Minulla ei ole minkäänlaista ajatusta muuttaa hallitusta, Persson sanoi.

Sekä Winberg että Karlsson ovat myös kiistäneet tiedot, joiden mukaan he suunnittelisivat omasta aloitteestaan luopuvansa paikoistaan. Winbergin mukaan vain Persson pystyy vastaamaan kysymykseen mahdollisesta hallitusremontista. -Minun mielestäni tällainen on pelkkää pahantahtoista huhujen levittämistä, Winberg kritisoi.

Winberg on vastustanut näkyvästi Ruotsin liittymistä talous- ja rahaliitto Emuun. Perssonin mukaan Winbergin kannanotot eivät myöskään vaikuta hänen asemaansa hallituksen sisällä.

Karlssonkin sai Perssonilta kehuja. -Hän on selvinnyt kriiseistä urallaan, ja tällä hetkellä hän tekee erittäin hyvää työtä, Persson sanoi. Karlsson vakuutti niin ikään intoaan jatkaa ministerinvirassa.

(MTV3-STT-TT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.