Mainos

Perinteinen puhelinluettelo pitää pintansa

Internet-aikakaudesta huolimatta perinteinen puhelinluettelo pitää edelleen pintansa Suomen käytetyimpänä hakemistomediana. Painettujen puhelinluetteloiden asema ei horju, sillä 3,3 miljoonalla suomalaisella on yhä taloudessaan perinteinen puhelinluettelo.

Eniron Taloustutkimuksella teettämän Puhelinluetteloiden käyttö 2008 -tutkimuksen mukaan 1,5 miljoonaa suomalaista käyttää perinteistä puhelinluetteloa hakumediana vähintään kuukausittain. Valtakunnallisesti aktiivisin puhelinluetteloiden käyttäjäryhmä on yli 35-vuotiaat suomalaiset sukupuolesta riippumatta. Myös teini-ikäiset ja nuoret aikuiset käyttävät ahkerasti puhelinluetteloa.

- Mainostajan kannalta aktiivinen nelikymppisten kohderyhmä on erittäin tärkeä, sanoo Eniro Puhelinluetteloiden tuotekehitysjohtaja Stefan Anderson.

- Keski-ikäiset ja yli 40-vuotiaat ovat aktiivisia kuluttajia ja heidän elämäntilanteensa edellyttää ja vaatii muuttuvia kulutustarpeita. Lapset ovat usein murrosiän kynnyksellä ja perhe-elämästä halutaan nauttia. Tämän ikäryhmän taloudellinen tilanne mahdollistaa myös uusia taloudellisia hankintoja, Anderson jatkaa.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.