Perinteikkäälle jalkapalloseuralle nolo moka – unohtivat ottelun ja pelaajat lähtivät lomalle

Ruotsin vanhimpiin jalkapalloseuroihin kuuluvan GAIS:n edustusjoukkueelle kävi nolo moka, kun pelaajat lähtivät kesätauon ajaksi lomailemaan. Joukkue oli unohtanut, että se pelaa tiistaina cupin ottelussa Lindomea vastaan.

Gais putosi viime kaudella Superettanista (toiseksi korkein sarjaporras), mutta tällä kaudella peli on kulkenut ja se johtaa sarjaa viiden pisteen erolla. Seuraava sarjapeli on luvassa 31. heinäkuuta ja pelaajat saivat tämän myötä vapaata. Se pelaa kuitenkin tiistaina cupin ottelussa.

– Suunnitelmat menivät hiukan pieleen. Monet pelaajat ovat nyt lomalla. Yritimme Lindomen kanssa siirtää ottelua. Molemmat joukkueet halusivat siirtää peliä, mutta se ei onnistunut. Kyse oli ehkä uusista säännöistä, en tieddä. Me olemme joka tapauksessa tehneet virheen, se täytyy tunnustaa, päävalmentaja Fredrik Holmberg sanoi Göteborgs-Postenille.

Kun virhe huomattiin, oli suuri osa pelaajista jo varanneet matkansa ja he tulevat olemaan poissa ottelusta.

– Saamme lähteä alle 17-vuotiaiden, alle 19-vuotiaiden ja edustuksen kanssa. Todella nälkäinen joukkue. Uskon, että siitä tulee todella kiinnostavaa nähdä joukkue, jonka saamme kasaan. Meille on valtavasti etuja, jos vain menemme jatkoon, Holmberg totesi.

Ruotsalaisvalmentaja yrittää suoriutua parhaansa mukaan ja haluaa nähdä positiiviset puolet.

– Joskus tulee virheitä, se on inhimillistä. Saamme korjata tilanteen voittamalla ottelun, Holmberg päätti.

Gais on perustettu peräti 128 vuotta sitten ja sen jalkapallo-osastokin on 125 vuotta vanha. Joukkue on voittanut Ruotsin neljä mestaruutta ja menestystä on tullut myös eurokentillä. Gais voitti Intertoto Cupin vuonna 1990

Lue myös:

    Uusimmat