Mainos

Perheenisä teki lennolla ”ebolajäynän” tyttärelleen ja maksoi siitä kovan hinnan

Irlantilainen tuomioistuin on langettanut 2500 euron sakot 56-vuotiaalle italialaiselle liikemiehelle, joka kuvitteli tehneensä hauskan kepposen tyttärelleen lennolla. Mies matkusti eilen vaimonsa ja tyttärensä kanssa Milanosta Dubliniin.

Hän kirjoitti tyttärensä kertakäyttökahvimukin kanteen sanan ”Ebolavaroitus”. Kun lentoemäntä huomasi kahvikupin kanteen kirjoitetun tekstin, tämä vaati mieheltä selitystä. Mies myönsi tehneensä kepposen tyttärelleen, jolloin matkustamohenkilökunta ryhtyi järeisiin toimenpiteisiin.

Kun kone saapui Dublinin lentokentälle, poliisi pidätti miehen, tämän vaimon ja tyttären. Lentokentällä suoritettiin ebolavalmiussuunnitelman mukaiset hätätoimet ja matkustajakone eristettiin. Koneessa oli 142 matkustajaa.

Tänään mies kertoi oikeudenistunnossa, ettei hän missään nimessä tarkoittanut aiheuttaa huolta tai pelkoa kanssamatkustajille.

– Tyttäreni tilasi kupin kahvia, mutta ehdin juoda sen ennen häntä. Koska tyttäreni on hyvin tarkka hygienia-asioissa, päätin tehdä hänelle kepposen ja kirjoittaa sanat kupin kanteen, sanoi mies

Tuomari kuitenkin luonnehti kyseistä kepposta sairaaksi ja vertasi sitä samanlaiseksi huonoksi vitsiksi "kuin jos kirjoittasi nenäliinan, että lentokoneessa on pommi".

Oikeus tuomitsi miehen osoittamaan 2500 euron sakkomaksun yhdistykselle, joka huolehtii Dublinin kodittomista ihmisistä.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.