Mainos

Perhe pyytää oikeutta julistamaan Steve Fossettin kuolleeksi

Fosset katosi syyskuussa lentäessään Nevadan autiomaan yläpuolella.

Seikkailija-miljonääri Steve Fossettin vaimo on pyytänyt oikeutta julistamaan hänen miehensä kuolleeksi, kertoo sanomalehti Chicago Tribune.

Fossett katosi syyskuussa lentäessään pienkoneella Nevadan autiomaan yläpuolella, eivätkä viikkokausia kestäneet etsinnät tuottaneet tulosta.

Hänen vaimonsa Peggy Fossett pyytää nyt chicagolaiselta oikeusistuimelta, että hänen miehensä julistetaan kuolleeksi ja tämän testamentti pannaan täytäntöön. Steve Fossettin omaisuuden arvoksi ilmoitettiin kymmeniä miljoonia dollareita.

-Tämä on vaikea päivä perheellemme. Jatkamme suremista, mutta liki kolme kuukautta on kulunut, ja meidän on hyväksyttävä, ettei Steve selvinnyt, Peggy Fossett sanoo lausunnossaan.

63-vuotias Steve Fossett tunnetaan ehkä parhaiten lukuisista ilmailuennätyksistään. Vuonna 2002 hän lensi yksin kuumailmapallolla maailman ympäri 14 päivässä.

Vuonna 2005 hän lensi yksin kevytrakenteisella yksimoottorisella koneella maailman ympäri ilman ainoatakaan tankkausta tai välilaskua, ja vuotta myöhemmin hän teki samaisella GlobalFlyer-koneella matkalentoennätyksen - 76 tunnissa yli 42000 kilometriä.

Kaikkiaan Fossett teki 93 ilmailun ja 23 purjehduksen ennätystä. Niistä 60 on yhä voimassa.

(MTV3-STT-DPA)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.