Perhe kasvatti marihuanaa rahapulan vuoksi - idea televisiosarjasta

Poliisi on paljastanut marihuanan kotiviljelmän Espoossa. Äiti ja tämän kaksi alaikäistä poikaa olivat päättäneet kasvattaa kannabiskukintoja taloudellisten vaikeuksiensa vuoksi.

Juttu paljastui, kun Länsi-Uudenmaan poliisi takavarikoi vapun tienoilla 15-vuotiaalta nuorelta viisi grammaa marihuanaa. Myöhemmin tehdyssä kotietsinnässä poliisi löysi perheen asunnosta kannabiskukintoja ja huumausaineiden käyttövälineitä.

Poliisin ilmestyessä asunnolle kaksi epäillyistä yritti juosta karkuun suurten lämpövalaisimien kanssa, mutta he jäivät nopeasti kiinni.

Poliisin esitutkinnassa on selvinnyt, että äiti ja veljekset olivat kannabiksen kasvattamisen lisäksi myös myyneet sitä eteenpäin muille nuorille.

Perheen äiti kertoi kuulusteluissa, että he olivat saaneet idean marihuanan kasvatukseen televisiossa pyörivästä Weeds-sarjasta. Äidin mukaan tarkoituksena oli saada kuukaudessa 200 euron tulot marihuanan kukinnon myymisestä. Perheen asuntoa oli muunneltu huumausaineen kasvatukseen sopivaksi, ja toiminta aloitettiin tämän vuoden alussa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat