Mainos

Perhe aikoo myydä omaisuutensa lähteäkseen matkalle maailman ympäri – paluulippua ei ole ostettu

Walesilainen perhe aikoo jättää työnsä ja kotinsa taakseen ja matkata ympäri maailmaa. Matkan varrelta on tarkoitus raportoida Instagram- ja YouTube -palveluihin.

Moni haaveilee matkustavansa vielä joskus maailman ympäri, mutta walesilainen Fisherin perhe päätti tehdä siitä itselleen elämäntyön.

Wales Online -verkkosivusto kertoo, että perhe aikoo myydä omaisuuttaan pois rahoittaakseen matkan maailman ympäri. Paluulippua ei ole tarkoitus ostaa.

Vanhemmat Clare, 31, ja Ian, 28, aikovat lopettaa päivätyönsä ja ottaa 3- ja 5-vuotiaat lapsensa mukaan perheen yhteiseen seikkailuun.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Perheen suunnitelmissa on dokumentoida matkansa Instagramin ja YouTuben välityksellä nimellä "Travel The World Family". Matkan olisi tarkoitus alkaa loppuvuodesta ennen vuoden vaihtumista.

Rahaa matkakassaa varten Fisherit yrittävät kerätä myymällä pois omaisuuttaan. Myytävien listalla ovat ainakin perheen autot ja huonekalut, Wales Online kertoo verkkosivuillaan.

– Emme ole asettaneet aikarajaa matkallemme. Ensimmäiset kahdeksan kuukautta on jo suunniteltuna, jonka jälkeen palaamme tapaamaan sukulaisia. Sitten matka mahdollisesti jatkuu toiselle etapille, Clare Fisher sanoo.

Aluksi perhe on matkustamassa Mallorcalle, Kaakkois-Aasiaan, Uuteen-Seelantiin, Australiaan ja Fijille. Toisella etapilla perhe saattaa matkustaa Yhdysvaltoihin ja Kanadaan.


---

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.