Mainos

Perän viesti piensijoittajille: "Olen pahoillani tästä, mutta peli ei ole vielä pelattu"

Talvivaara Kaivososakeyhtiön toimitusjohtaja Pekka Perä esiintyi konkurssi-ilmoituksen tiedotustilaisuudessa vakavana. Kun kysymykset siirtyivät piensijoittajiin, joita Talvivaaralla on paljon, ilme vakavoitui entisestään.

– Olen pahoillani, että kyvyt eivät tällä kertaa riittäneet pitämään tätä tytäryhtiötä hengissä. Kovasta yrityksestä huolimatta emme saaneet rahoitettua liiketoimintaa ja koko tiimi on tehnyt valtavasti töitä. Valitettavasti nyt kävi näin.

– Mutta ei tämä vielä ohi ole. Meillä on yhteistyökumppaneita ja yritämme turvata niin velkojien kuin osakkeenomastajien edut sillä, että saisimme hankittua tuon liiketoiminnan takaisin itsellemme, Perä jatkaa.

Perä muistuttaa, että yhtiöllä on 80 000 osakkeenomistajaa, ja että sijoittajien joukosta on tullut myös paljon rohkaisevia viestejä.

– Sieltä on tullut erittäin kannustavia yhteydenottoja ja hyvin monet ovat olleet halukkaita lähteämään rahoittamaan. Yritämme emoyhtiön kautta nyt löytää keinoja, jotta voisimme ostaa takaisin liiketoimintaa.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.