Pep Guardiola kuittaili Zlatan Ibrahimovicille seksipuheiden jälkeen

Tunnelma Manchesterin jalkapalloderbyn lehdistötilaisuudessa äityi paikoin villiksi. Puheeksi nousi Pep Guardiolasta tehdyn uuden elokuvan jäljiltä myös seksi.

Ylälaidan videolla kuvaa Ibrahimovicin otteista MLS-kentillä.

All or Nothing -dokumenttielokuvassa Barcelonan puolustaja Dani Alves kehuu Guardiolaa valmentajana värikkäästi. Alves ja Guardiola voittivat yhteisen nelivuotisen jaksonsa aikana Barcelonassa kaikkiaan 14 pokaalia.

– Saada Pep Guardiolan valmennusta... se on parempaa kuin seksi, Alves sanoi.

Guardiolta kysyttiin tuoreessa lehdistötilaisuudessa vastinetta asiaan.

– Minä suosin seksiä, Guardiola heitti ja sai koko lehdistötilaisuuden väen repeämään nauruun.

Guardiola piikitteli näiden puheiden jälkeen Zlatan Ibrahimovicia, joka on kutsunut Guardiolaa muun muassa "epäkypsimmäksi manageriksi, jonka kanssa hän on tehnyt töitä".

– On monia pelaajia, jotka ratkastavat minua paljon, kuten Dani (Alves). Sitten on Ruotsista ja muista paikoista myös toisenlaisia esimerkkejä, jotka he eivät pidä minusta niin paljon, Guardiola sanoi.

Ibrahimovic pelasi Guardiolan alaisuudessa Barcelonassa vain vuoden 2009–2010, kunnes suuntasi lainasopimuksella AC Milaniin.

Guardiola luotsaa nykyisin Manchester Cityä, joka kohtaa lauantaina Englannin Valioliigassa paikalliskilpailijansa Manchester Unitedin.

Lue myös:

    Uusimmat