Pennin ja Bingin oikeustaistelu jatkuu

Los Angelesin ylioikeuden tuomari Irving Feffer päätti torstaina pysyttää voimassa näyttelijä Sean Pennin oikeuden haastaa elokuvatuottaja Steven Bing oikeuteen kymmenestä miljoonasta dollarista. Penn väittää Bingin erottaneen hänet elokuvaprojektista, kun hän vastusti Yhdysvaltain käymää Irakin sotaa. Feffer hylkäsi Bingin yrityksen tehdä oikeusjuttu tyhjäksi todisteiden puutteen vuoksi.

Bing puolestaan on nostanut 15 miljoonan dollarin vastasyytteen Penniä vastaan väittäen, että tämä yrittää kiristää häneltä rahaa roolilla, jota hänelle ei ole koskaan annettukaan. Penn yrittää saada tämän syytteen hylätyksi kesäkuun 18. päivän kuulusteluissa. Miesten riita on laajennut oikeusdraamaksi, jossa Penn syyttää Bingiä siitä, että Bing olisi laittanut Pennin Hollywoodin mustalle listalle.

Vastakanteessaan Bing hakee korvausta kuluille - kuten ohjaaja Woody Allenin palkkaamiselle - joita hän jouti maksamaan ennen kuin selvisi, ettei Penn koskaan aikonutkaan esiintyä Why Men Shouldn't Marry -nimisessä elokuvassa. Kanteessa Bing painottaa, ettei hän ole senttiäkään velkaa Pennille. Lisäksi hän varoittaa, että Yhdysvaltain puheenvapauslait eivät turvaa joitain näyttelijän sodanvastaisista puheista.

Lue myös:

    Uusimmat