Mainos

Penelope Cruz tuhlaa koruihin miljoonia

Penelope Cruz ei pidä mielellään kaulakoruja punaisella matolla. Se ei kuitenkaan tarkoita, etteikö tähti olisi valmis laittamaan suuriakin summia koruihin, kertoo Femalefirst.

Upea espanjalaisnäyttelijä ei ole kaulakorujen suuri ystävä, mutta korostaa juhlapukujensa upeutta mielellään rannekoruilla ja korvakoruilla. Sama look oli tähdellä yllä myös tämän vuoden Oscar-juhlassa, jossa näyttelijä edusti Donna Karanin -puvussa. Puvun kruunasivat Chopardin korut.

Chopard on suunnitellut tähdelle 18 karaatin timanttikorvakorut, useita timanttirannekoruja ja suuren 16 karaatin timanttisormuksen, jotka olivat kaikki useiden miljoonien dollarien arvoisia.

Chopardin Rafaella Rosseiello sanoo, että koruvalmistajien keskuudessa on suuri kilpailu siitä, kuka saa suunnitella korun julkkikselle. "Siksi on hyvä, että ymmärtää julkkiksen tyyliä. Olemme työskennelleet Penelopen kanssa aikaisemminkin, joten me tiedämme, ettei hän ole kaulakorujen ystävä, mutta hän rakastaa timanttikorvakoruja ja rannekoruja."

Hyvästä yhteistyöstä huolimatta Rafaella myöntää, että Oscarit aiheuttivat heille viime hetken stressiä. Penelope kun ei osannut päättää, mitä haluaisi juhlassa pitää päällään. "Kuten useat tähdet, Penelope ei tehnyt päätöstä puvusta ja asusteista ennen kuin edellisenä iltana, ja viime hetkellä hän halusi ottaa korvakoruista muutamia timantteja pois. Muutimme korut siis nopeasti ja lähetimme ne hänelle Oscar-juhla-aamuna. Se oli hyvin stressaavaa", Rafaella kertoi Grazia-lehdelle.

Teksti: MTV3/Helmi

Lähde: Femalefirst

Kuvat: Wireimages/All Over Press

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.