Mainos

Peliharrastaja tilasi pizzan 8000 kilometrin päähän – pelasti teollaan kidnapatun 4-vuotiaan

Lontoolaista Harry Brownia, 21, ylistetään sankariksi hänen jäljitettyä kadonneen nelivuotiaan tytön sijainnin yli 8000 kilometrin päästä kotoaan.

Tyttö oli isänsä kanssa vastoin oikeuden päätöstä. Brown sai yhteyden isään ja onnistui tilaamaan miehelle pizzan tämän motellihuoneeseen. Nelivuotias Yvette Henley löytyi ”pizzan toimituksen” myötä arizonalaisesta motellista.

Yvetten isovanhempien saatua tytön huoltajuuden ei isää ja tytärtä yllättäen löytynytkään mistään, kertoo The Mirror. Oikeuskäsittelyn päättyessä nelivuotias Yvette asui isänsä Virgil Henleyn, 28, kanssa ja tytön tiedettiin kärsivän ”henkisistä haitoista”.

Yhdysvaltain poliisi käynnisti tutkinnan kaksikon löytämiseksi, mutta vielä kolmen viikon jälkeen tutkinta jatkui tuloksettomana.

Innokas peliharrastaja löysi tytön

Yvetten isovanhemmat ottivat yhteyttä poikansa Facebook-ystäviin tarjoten 2 000 dollarin löytöpalkkiota.

Facebookista he tavoittivat innokkaan peliharrastajan Harry Brownin, joka oli ollut yhteydessä Virgil Henleyyn verkossa muutamaa vuotta aikaisemmin. Brown aloitti keskustelun Yvetten isän kanssa ja onnistui onkimaan häneltä riittävästi tietoa: mies oli Arizonassa tyttärensä ja tyttöystävänsä kanssa.

Harry Brown sai hankittua kolmikon tarkan osoitteen tarjoamalla kaappaajalle pizzan ja lupaamalla toimittaa sen motelliin, jossa he asustivat. Pizzan sijaan paikalle ilmestyi kuitenkin poliisi, joka pidätti Virgil Henleyn.

– Olen viettänyt koko elämäni internetissä, mutta en voinut aavistaakaan, että satunnaisten ihmisten kanssa keskusteleminen johtaisi osaltani tämän pienen tytön löytymiseen, Brown kertoi.

Nelivuotias Yvette asuu nyt isovanhempiensa kanssa.

– Hän (Yvette) rakastaa paikkaa, jossa on nyt. Itkin suunnattomasti, kun näin kuvat hänestä isovanhempiensa kanssa, Brown kertoo. 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.