Pelicansin tehoduolla kaksi eri puolta – valmentaja kriittisenä: "Ehkä tässä on meilläkin oppimista"

Tommi Niemelä kertoo Pelicansin tshekkikaksikosta –"Ehkä tässä on valmentajallakin oppimista" 3:49
Pelicansin päävalmentaja Tommi Niemelä kertoo tähtikaksikko Jiri Smejkalin ja Lukas Jasekin kahdesta eri puolesta.

Tshekkiläiset jääkiekkohyökkääjät Lukas Jasek ja Jiri Smejkal ovat takoneet tällä SM-liigakaudella Lahden Pelicansissa kovia tehoja. Pelicansin päävalmentaja Tommi Niemelä miettii, että kaksikon pelaamisen eri puolet antavat valmentajillekin oppimisen aihetta.

Tshekin maajoukkueessa tälläkin kaudella nähty hyökkääjäkaksikko pelaa ensimmäistä kauttaan Pelicansissa. Smejkalin edellinen sesonki meni Tapparassa, kun taas Jasek tahkoaa ylipäätään ensimmäistä kauttaan SM-liigassa.

Tehoja on tullut Lahdessa heti. Jasek on SM-liigan pistepörssissä kakkosena 30 (5+25) pisteellään ja Smejkal neljäntenä 27 (14+13) pinnallaan. Smejkalilla on tältä kaudelta vyöllään 24 liigaottelua ja hän on jo summannut pisteen enemmän kuin viime kaudella Tapparassa 48 runkosarjapelissä.

Tshekkikaksikko on näyttänyt monina iltoina komealla tavalla virtuositeettiaan ja tehnyt taitavia suorituksia, mutta Pelicansin päävalmentaja Tommi Niemelä huomauttaa myös toisesta puolesta.

– Ehkä tässä on meillä valmentajillakin oppimista. Kaikki ei ole aina just niin kuin me ajattelemme parhaaksi, Niemelä sanoo.

Mihin Niemelä viittasi? Miten Pelicans päätyi kaksikon hankkimaan, ja mitä yllättävääkin Niemelä on nähnyt? Katso juttu ylälaidan videolta.

Alta näet, miten Smejkalin toinen puoli kostautui tapaninpäivänä HIFK:ta vastaan.

HIFK tekee 0-1 maalin 1:17

Lue myös:

    Uusimmat