Mainos

Pelastuslaitoksen voimistelujoukkueelle kenkää – epäillään miehen raiskauksesta

Pariisin pelastuslaitos on antanut edustusvoimistelujoukkueelleen kenkää. Voimistelujoukkuetta epäillään joukkueen tulokkaan raiskaamisesta pullon avulla esiintymismatkallaan.

Yhtä pelastuslaitoksen työntekijää syytetään raiskauksesta, kahta seksuaalisesta pahoinpitelystä, kahta pahoinpitelystä ja kolmea osallisuudesta, kun nämä katselivat tulokkaan joutuvan ahdistelluksi joukkueen bussissa, Pariisin syyttäjät kertoivat.

Pariisin pelastuslaitoksen komentaja Gilles Glin kertoi lakkauttavansa voimistelujoukkueen, joka on esiintynyt eri julkisissa tilaisuuksissa.

Miespuolinen tulokas on tehnyt virallisen ilmoituksen poliisille siitä, että hänet pahoinpideltiin seksuaalisesti pullolla jäseneksivihkimisseremoniassa, kun bussi toi joukkuetta takaisin kotiin itäisestä Ranskasta 6. toukokuuta. Toisen tulokkaan epäillään tulleen hakatuksi samalla matkalla.

Pariisin pelastuslaitoksella työskentelee 8 500 työntekijää. Sen voimistelujoukkue on ollut laitoksen ylpeys ja esiintynyt ympäri maata taidokkaissa näytöksissä.

(MTV3 - AFP)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.