Mainos

Pelastajat löysivät palon keskeltä uskomattoman näyn – koira yritti varjella omistajaansa liekeiltä

Yhdysvalloissa omistajaansa tulipalossa varjelemaan pyrkinyt Carmen-bokseri on päässyt pois eläinsairaalasta.

9-vuotiaan koiran ja tämän omistajan Ben Ledfordin asunnossa oli syttynyt kellaripalo helmikuun 5. päivä, kertoo CNN.

Palomiehet löysivät Ledfordin asunnosta tuupertuneena. Pelastustyöntekijöiden mukaan Carmen oli maannut omistajansa päällä yrittäen suojata tämän kasvoja savulta ja liekeiltä.

33-vuotias Ledford vietiin sairaalaan, jossa hän myöhemmin kuoli. Myös Carmen päätyi tehohoitoon. Koira oli hengittänyt palossa suuren määrän savua, jonka vuoksi se kärsi vakavista keuhkovahingoista.

Noin kahden viikon hoidon jälkeen Carmen toipui siihen malliin, että se päästiin kotiuttamaan uuteen perheeseen Ledfordin veljen luokse.

– Tämä tulee olemaan rankkaa, koska Carmenin näkeminen joka päivä muistuttaa minua Benistä, Phil Ledford kommentoi CNN:n yhteistyökanava WCPO:n haastattelussa.

– Mutta se on myös kuin osa häntä olisi luonani.


Eläinsairaalassa Carmenin kotiinpääsystä riemuittiin.

– Tulemme kaikki ikävöimään hänen ihanaa, rakastavaa naamaansa ja pusuja. Mutta olemme niin iloisia, että hän pääsee kotiinsa perheen kanssa tänä iltana, Care Center Vets kirjoitti Facebookissa kotiutuksen alla.

Sankarikoiran hoitoa varten lahjoitettiin nettikeräyksessä  kaikkiaan noin 29 000 dollaria. Monet lahjoittajat muistivat Carmenia myös viestillä.

– Meillä on bokserinpentu, joten tällainen kiintymyksen osoitus ei ole yllätys, Don ja Lukasz Mallory kirjoittivat lahjoituksensa yhteydessä.

– Rukoilemme perheen puolesta heidän menetyksensä takia ja toivomme Carmenille pikaista toipumista. Jos koira voi olla näin omistautunut ihmiselle, kuinka paljon enemmän me voisimmekaan olla toisillemme.


Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.