Mainos

Pelasta parisuhteesi – 12 lupausta rakastavaisille

Uudenvuodenlupauksia voi olla vaikeaa pitää yksin, mutta yhdessä on helpompaa sitoutua tekemään uudesta vuodesta onnellinen ja rakkaudentäyteinen. Lue nämä 12 lupausta ja poimi parhaat päältä.

Nämä uudenvuodenlupaukset rakastavaisille piristävät parisuhdetta läpi vuoden, uskoo lupauslistan laatinut Yourtango.com.

Antamisen ilo

Tehkää mukavia asioita yhdessä läpi vuoden. Antamisen ilo ei kosketa ainoastaan teitä itseänne, vaan voitte tehdä yhdessä hyviä ja tärkeitä asioita toisten hyväksi. Yhdessä tekemisen ilon voi löytää vaikkapa hyväntekeväisyysprojektissa.

Syökää paremmin

Parisuhteessa lihominen on liian helppoa. Sen sijaan että ahtaisitte napaan noutoruokaa ja katsoisitte sohvalla elokuvia, tehkää yhteisistä ateriahetkistä tärkeitä. Ruoanlaittaminen yhdessä on mukavaa ja lähentää teitä. Itse tehty romanttinen illallinen tuo vaihtelua arkeen.

Hikoilkaa yhdessä

Yhteiset harrastukset lähentävät. Kiskokaa toisenne lenkille, salille tai vaikka sulkapalloa pelaamaan. Punottavat posket ja kiihtynyt hengitys saattavat johtaa lenkkipolulta ihan toisenlaisiin puuhiin.

Lemmenhetket ovat tärkeitä

Työkiireet ja stressi eivät saa sysätä syrjään tärkeitä lemmenhetkiä. Tärkeitä siksi, koska ne lähentävät rakastavaisia ja tekevät hyvää niin kropalle kuin mielenterveydellekin. Merkitkää kalentereihin yhteisiä viikonloppulomia, jolloin pyhitätte kaiken aikanne ja energianne nautinnolle.

Valitse taistelusi

Jatkuva nalkutus ja kitinä kalvavat helposti parisuhteen perustuksia. Sen sijaan, että antaisit pahan olon kasvaa, puutu epäkohtiin heti ja asiallisesti. Valitse taistelusi: kannattaako kaikista asioista menettää hermot? Onko väärään asentoon jätetty pöntönkansi todella riidan arvoinen?

Rehellinen ja avoin suhde

”Minulla on epävarma ja mustasukkainen olo.” Pyri kertomaan hänelle tunteistasi. Kerro, miltä sinusta tuntuu – ilman sarvia ja hampaita. Syyttely ei johda mihinkään, mutta jokainen arvostaa rehellistä puhetta.

Multitasking ei kuulu yhteisiin hetkiin

On epäkohteliaista roikkua kiinni tietokoneessa ja kännykässä, kun vietät laatuaikaa rakkaasi kanssa. Se viestittää toiselle, ettei hän ole sinun täyden huomiosi arvoinen.

Kohtele rakastasi kuin ystävääsi

Kohtelisitko parasta ystävääsi kuten kumppaniasi? Älä pura häneen stressiä ja pahaa mieltä, äläkä pidä häntä itsestäänselvyytenä.

Kuuntele

Älä vain nyökyttele, vaan istu alas, katso silmiin ja kysy jatkokysymyksiä. Tämä on lähes parasta, mitä parisuhteen eteen voi tehdä.

Vähemmän kritiikkiä, enemmän kehuja

Mitkä olivat ne syyt, mitkä saivat sinut rakastumaan häneen? Muista kehua kaikkia niitä ihania piirteitä hänessä sen sijaan, että huomauttelisit jatkuvasti hänen huonoista piirteistään. Jokaista kritiikin kärkeä kohtaan keksi kolme hyvää asiaa, joista kehut häntä.

Pois pahoilta tavoilta

Jos tupakanpoltto tai liika juominen on ongelma, sopikaa yhdessä lopettamisesta tai vähentämisestä. Toista tukien on paljon helpompaa muuttaa tapojaan.

Leikkikää yhdessä

Huumori, hulluttelu ja yhdessä leikkiminen piristää parisuhdetta. Painikaa, olkaa tyynysotaa, piirtäkää naistenlehtien kansiin malleille viiksiä. Leikkivällä pariskunnalla ei ole koskaan tylsää kahdestaan!

Millaisia lupauksia sinä teit uutena vuotena? Kommentoi ja jaa parisuhdevinkkisi alla olevassa kommenttiosiossa.

MTV3/Helmi

Lähde: Yourtango.com

Kuvat: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.