Pelaajat seisoivat paikoillaan, vastustajajoukkue mätti maaleja – Meksikossa kummallinen jalkapallo-ottelu

Veracruzin pelaajat seisoivat paikoillaan ensimmäisten neljän minuutin ajan Meksikon liigan jalkapallo-ottelussa Tigresiä vastaan. Vierasjoukkue Tigres teki tänä aikana kaksi ilmaista maalia ja voitti ottelun lopulta 3–1.

Veracruzin pelaajat protestoivat paikallaan olollaan Mediotiempo-lehden mukaan viivästyksiä palkanmaksussa. Tigres käytti tilanteen hyväksi ja paukutti kaksi maalia ottelun ensimmäisten neljän minuutin aikana, kun Veracruz ei osallistunut aktiivisesti peliin.

Tigresin toisen maalin ampui André-Pierre Gignac, joka kuului vuonna 2016 Ranskan EM-hopeaa saavuttaneeseen joukkueeseen. Muut Tigresin kaksi maalia teki chileläinen Eduardo Vargas, Copa Américan kaksinkertainen mestari ja maalikuningas.

Veracruzin ainoan maalin iski ottelun lopussa turkkilainen Colin Kazim-Richards, ja isännät kärsivät 1–3-tappion.