Pää kolahti pahannäköisesti – liigapelaajaa hoidettiin pitkään kentän pinnassa: "Kaverit kädet ristissä"

KTP-Basketin yhdysvaltalaispelaaja Brandon Tabb loukkaantui pelottavasti tiistai-iltana Korisliigan ottelussa Kotkassa Uudenkaupungin Korihaita vastaan.

Tabb menetti toisella neljänneksellä heittonsa jälkeen tasapainon ja liukui pää edellä päätykatsomon rakenteisiin.

23-vuotias yhdysvaltalainen jäi pahannäköisessä tilanteessa kaaduttuaan makaamaan kentän pintaan, jossa häntä hoidettiin noin puolen tunnin ajan. Tabb kannettiin paareilla pois kentältä ja hänet vietiin jatkotutkimuksiin. Ruudun lähetyksessä kerrottiin, että Tabb pystyi liikuttamaan jalkojaan ennen kuin hänet päästiin siirtämään pois kentältä.

Keskeytynyt ottelu jatkettiin sittemmin loppuun, ja KTP voitti 108–97.

"Nyt pelataan Tabbille tämä loppupeli"

KTP kertoi ottelun jälkeen tiedotteessaan, että Tabbin tilanteesta ei ollut pelin jälkeen tarkempia tietoja, mutta hän sai kovan tällin takaraivoonsa.

KTP:n päävalmentaja Roope Mäkelä sanoi ottelun jälkeen, ettei hänellä ole oikein energiaa analysoida ottelua tarkemmin Tabbin ollessa hänen mielessään.

– Kaverit näkivät läheltä Tabbin tilanteen ja olivat kädet ristissä. Otin porukan kasaan ja sanoin, että mitä hän (Tabb) haluaisi tässä tilanteessa toivoa joukkueeltaan. Varmastikin sitä, että jokainen antaa kaikkensa. Nyt pelataan Tabbille tämä loppupeli. Sen sanoin, kun en muutakaan voinut tehdä, Mäkelä kertoi.

15 pistettä heittänyt KTP-pelaaja Mubashar Ali sanoi myös, että hänellä ”on vain Brandon ajatuksissa”.

Lue myös:

    Uusimmat