Pelaajalta meinasi jäädä mestaruusjuhlinta väliin loukkaantumisen takia – isoveljeltä hellyyttävä ele: "Ihmettelin, että mitä sinä teet täällä"

Täby voitti viikonloppuna Ruotsin salibandymestaruuden kaatamalla suomalaisen My Kippilän Kais Moran finaalissa 7-4 lukemin. Täbyn Malin Blohm loukkasi ristisiteensä kesken ottelun, eikä meinannut päästä juhlimaan joukkuetovereidensa kanssa. Isoveli Daniel riensi apuun ja nosti siskonsa kentälle juhlimaan. 

Daniel ryntäsi kentälle Täbyn lyödessä viimeisen niitin Moran verkkoon seitsemän sekuntia ennen ottelun päätöstä.

– Minulla ei ollut minkäänlaista käsitystä siitä, hän oli sanonut järjestyksenvalvojalle, että yritä ottaa minut kiinni jos pystyt, Blohm sanoi Expressenin mukaan ottelun jälkeen.

Täbyyn täksi kaudeksi siirtynyt Blohm loukkaantui ottelun avauserässä. Hänen ristisiteensä oli mennyt poikki.

– En muista, mitä tapahtui. Ajattelin, että pääsen tekemään maalia, mutta yhtäkkiä olinkin maassa. Näin jälkikäteen tv-kuvasta, että jalka jäi paikoilleen, mutta polvi vääntyi, Blohm kertoo.

– Olin jo valmis menemään kentälle pelaamaan, mutta kiropraktikkomme sanoi, että minun tulee istua, Blohm jatkaa.

Kauden aikana 44 ottelussa 22+14 tehopisteet iskenyt Blohm joutui seuraamaan finaalia sivusta. Hän yritti mennä kentälle juhlimaan muiden kanssa, kun 0-1 tappioasema muuttui 4-1 johdoksi. 

– Se ei onnistunut lainkaan, oli vain pakko istua, Blohm toteaa.

Täbyn iskiessä lopullisen niitin ottelun loppuhetkillä, Blohmin isoveli Daniel juoksi kentälle ja nosti sisarensa ilmaan kentälle juhlimaan.

– Ajattelin, että mitä sinä teet täällä? Hän vastasi, että sinä et voi juosta mukaan juhlimaan muiden kanssa ja sinunkin tulee päästä juhlistamaan mestaruutta. Silloin en pystynyt pidätellä enää kyyneleitä. Hän on niin upea, Blohm kertoo.

Lue myös:

    Uusimmat