Mainos

Pekkariselle huomautus kypärättä ajosta

Kauppa- ja teollisuusministeri osallistui viime perjantaina Lapin työmatkallaan kelkkailuyrityksen avajaistilaisuuteen, jossa hän rikkoi lakia ajamalla lyhyen matkan moottorikelkalla ilman kypärää.

Kauppa- ja teollisuusministeri Mauri Pekkarinen sai Lapin vierailultaan muistoksi poliisin kirjallisen huomautuksen. Poliisi huomautti Pekkarista, koska tämä ajoi moottorikelkalla ilman kypärää viime perjantaina Pyhätunturilla.

Koillis-Lapin poliisipäällikön Seppo Kinnusen mukaan Pekkarisen kelkkailu oli lähinnä symbolista. Ministeri osallistui Lapin työmatkallaan kelkkailuyrityksen avajaisiin. Hän sai kunniatehtäväksi leikata avajaisnauhan ajamalla 510 metrin matkan moottorikelkalla nauhan ylitse. Kinnusen mukaan huomautus oli annettava, koska kelkalla ajettaessa on aina oltava kypärä päässä.

Pekkarisen tavoin huomautuksen saivat myös muut avajaisseremoniaan osallistuneet, muun muassa Lapin maakuntajohtaja Esko Lotvonen ja Kemijärven kaupunginjohtaja Timo E. Korva. Poliisipäällikkö sai tietää kypärättä kelkkailusta vasta tänään, kun Ylen maakuntaradio soitti asiasta hänelle.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.