Mainos

Pekkarinen: Oppositio tekee omaa työtään

Elinkeinoministeri Mauri Pekkarinen (kesk.) ei ole yllättynyt opposition pääministeri Matti Vanhaselle (kesk.) esittämästä erovaatimuksesta.

Pekkarisen mukaan opposition tehtävänä on reagoida nyt nähtyyn tapaan. Oppositio on Pekkarisen mukaan esittänyt hallitukselle epäluottamusta jo kymmeniä kertoja kuluvan vaalikauden aikana, eikä nyt esitetyissä vaatimuksissa ole mitään uutta.

Pekkarinen kommentoi opposition Vanhaselle esittämiä erovaatimuksia EU:n kilpailukykyneuvoston kokouksen yhteydessä Brysselissä.

Vihreät ja RKP torjuivat opposition kutsun

Hallituksen pienpuolueet vihreät ja RKP eivät lähde neuvottelemaan yhdessä opposition kanssa siitä, mitä vaalirahakohun vuoksi nyt pitäisi tehdä.

Vihreän eduskuntaryhmän puheenjohtaja Ville Niinistö piti outona keskustelua, johon vain osa hallituspuolueista kutsuttaisiin. RKP:n ryhmäjohtaja Ulla Maj-Wideroos sanoi, että hallituspuolueet keskustelevat asiasta hallituskumppaneittensa kanssa.

Eduskunnan oppositiopuolueet päättivät yhteisessä neuvottelussaan pyytää vihreitä ja RKP:tä yhteiseen keskusteluun kanssaan.

Lisää uutisia Mauri Pekkarisesta täältä.

(MTV3 - STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.