Pekka Haavistolla yllättävä fanikohtaaminen

Kansanedustaja Pekka Haavisto on otettu kansalaisilta saamistaan lahjoista.

Presidentinvaalikampanjan aikoihin Haavistolta kysyttiin, miten hän jaksaa kulkea päivät pitkät paikasta toiseen. Poliitikko vastasi selviävänsä mainiosti, kunhan saa vetää villasukat jalkaansa ja torkahtaa hetkeksi vaikkapa junassa. Haaviston kannattajat reagoivat kommenttiin välittömästi.

– On tullut paljon villasukkia lähettäjiltä, nimettöminä ja nimien kera. Ne ovat olleet kovassa käytössä, kun on ollut näin kylmät talvetkin, Pekka Haavisto kertoi MTV3.fille.

Kansanedustajan mukaan monella syntyi presidentinvaalikampanjan aikana häneen jonkinlainen emotionaalinen suhde. Haavistoa uskalletaan lähestyä mitä erikoisimmissa tilanteissa, eikä hän pistä sitä pahakseen.

– Jokin aika sitten pitsaa tilatessa kävi hauska juttu. Pizzataksin kuljettaja oli niin pöhinöissään pitsan tuomisesta minulle, että hän halusi kanssani kuvaan. Sitten otettiin fanikuva pitsalaatikon kanssa. Tällaisia aika hauskoja tapauksia löytyy, näitä voi tulla hyvin yllättävissä tilanteissa, kansanedustaja kertoo hymyillen.

(MTV3 – SARIANNE TÄHTIVAARA)

Lue myös:

    Uusimmat