Pekka Haavisto teinisensaatio Robinin videosta: Älyttömän hyvin tehty

Vihreiden presidenttiehdokas Pekka Haavisto kuuluu niihin yli kolmeen miljoonaan ihmiseen, jotka ovat ihastelleet teinisensaatio Robinin uutuusvideota YouTubessa.

Teinisensaatio Robin, eli turkulainen 13-vuotias laulaja on järisyttänyt viime aikoina musiikkipiirejä suurella suosiollaan. Robinin Frontside Ollie -videota on YouTubessa katsottu jo huikeat 3 260 976 kertaa. Myös vihreiden presidenttiehdokas Pekka Haavisto on ihaillut videota.

– Kyllä minä katsoin tämän Robinin skeittausvideon. Huomasin uutisen, että miten valtavasti se oli kerännyt latauksia ja sitten katsoin, että millaista musiikkia. Minusta hänen videonsa oli älyttömän hyvin tehty, täytyy sanoa, tuli katsottua oikein kunnolla.

Haavisto kertoo seuraavansa jonkin verran musiikki- ja elokuvamaailman tapahtumia, vaikka hän ei lukeudukaan aktiivisten viihdeuutisten seuraajien joukkoon.

– Meillä on kotona tässä työjako, eli viihdeuutisten seuraamisessa Antonio on huomattavasti parempi ja intensiivisempi. Minä vähä niin kuin toisella korvalla kuuntelen, että mitä on tapahtunut ja millaisia artisteja on pinnalla. Satunnaisesti seuraan viihdeuutisia, mutta multa voi jäädä myös joitakin asioita väliin, Haavisto kertoo.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat