Pekka Haavisto suojelee puolisoaan nettikommenteilta

Presidentinvaalien toinen kierros on tällä hetkellä kaikkien ihmisten huulilla ja jokaisella on oma mielipiteensä ehdokkaista. Myös vihreiden presidenttiehdokas Pekka Haavisto on huomannut tämän.

Presidentinvaalien toinen kierros on herättänyt paljon keskustelua, ja ehdokkaiden hyviä ja huonoja puolia on ruodittu etenkin internetin ihmeellisessä maailmassa. Vihreiden presidenttiehdokas Pekka Haavisto on huomannut internetissä käytävien keskustelujen julmuuden ja haluaakin suojella puolisoaan, Nexar Antonio Floresia, kommenteilta.

– Kaikkea netissä lukevaa ei ehdi edes lukea ja se on ihan hyvä. Antoniolle sanoin jo kauan sitten, ettei kannata googlata omaa nimeään ja lukea juttuja. Tulee vain huono päivä, jos niin tekee, Haavisto kertoo MTV3.fin Viihdeuutisille.

Haavisto on toivonut heti kampanjansa alussa, että vaalit sujuisivat reilulla meiningillä. Haavisto on joutunut kampanjansa aikana jopa rauhoittelemaan tukijoitaan kampanjan aikana.

– Jos omasta joukkueesta kohdistuu muihin ilkeyksiä, niin kyllä minäkin olen pari kertaa tarttunut puhelimeen. Väyrysen "isäntä ja emäntä Linnassa" vaalimainoksen kohdalla tartuin puhelimeen ja sanoin, ettei siitä todellakaan tarvitse pahastua, koska jokainen toteuttaa kampanjaansa omalla tavallaan.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat