Pekka Haavisto sai yleisön hysteeriseksi

Presidenttiehdokas sai nostetta aikaan Helsingin Jäähallissa.

Maanantai-iltana Helsingin Jäähallissa oli huikea tunnelma, kun presidenttiehdokas Pekka Haaviston tukikonsertti räjäytti potin. Loppuunmyydyssä konsertissa paikalla oli runsaat 7000 ihmistä. Ihmismeri otti vastaan klo 21 paikalle saapuneen Pekka Haaviston raikuvin suosionosoituksin. Presidenttiehdokas osoitti tukijoukoilleen esimerkillään, millaista tukea hän on saanut kansalaisten keskuudessa.

– Viimeisin vaalitapahtuma tehtiin sunnuntaina klo 22.30 Kokkolan Nesteellä. Siellä oli muun muassa koululaisia, jotka olivat tehneet ison mainoskyltin ja olivat valmiita tekemään vaalityötä, hän paljasti konsertissa.

Mies oli onnellinen saamastaan tuesta, ja hänen mielestään näiden vaalien teemana on se, että kaikilla on oikeus tasa-arvoiseen kohteluun.

– Vaalikampanjan alussa lähdimme liikkeelle ilman yhtäkään euroa, emmekä tienneet, miten rahoitamme toisen kierroksen. Pian ihmisten pienillä lahjoituksilla on kerätty yli 100 000 euroa, hän iloitsi.

Muusikkojen keskuudessa suosiota kerännyt Haavisto on saanut taakseen lukuisia nimiä kulttuuripiireistä. Hänen konserttinsa takia Ultra Bra teki comebackin. Keikkatauolle oleva Jenni Vartiainen lupautui esiintymään, mutta hän joutui jättämään tapahtuman välistä sairastapauksen takia.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat