Peaches Geldof, mallimaailman tatuoitu kaunotar

Mallina toimiva Peaches Geldof viittaa kintaalla mallimaailman perinteisille kauneusihanteille. Nainen on koristellut ihonsa kymmenin tatuoinnein, jotka juhlistavat hänen elämänsä merkittäviä hetkiä ja ihmisiä.

Peaches Geldof, 21, on englantilainen toimittaja, joka on tullut tunnetuksi myös mallintöistään. Neito on muusikko Bob Geldofin tytär.

– Minua ajavat rakkaus, taide ja musiikki. Ne ovat elämän ainoat puhtaat asiat. Missä näen itseni viiden vuoden kuluttua? Toivottavasti naimisissa. Haluan naimisiin nuorena, neito kommentoi nowmagazine.co.uk:ssa vuonna 2008.

Nainen saikin toiveensa toteutettua: hän meni naimisiin muusikko Max Drummeyn kanssa vielä samana vuonna. Pari ilmoitti olevansa hyvin onnellinen yhdessä, mutta erosi kuitenkin äkisti jo seuraavana vuonna. Nyttemmin Geldofin on huhuttu deittailevan ohjaaja-näyttelijä-käsikirjoittaja Eli Rothia.

Peaches Geldof vuonna 2005. Kuva: Wireimage/AOP

Peaches Geldof vuonna 2005. Kuva: Wireimage/AOP

Vaikuttava työhistoria – ja potkut

Peaches kirjoitti kolumnia brittiläiseen Elle-lehteen vuosina 2004-2005. Hän on kirjoittanut myös The Daily Telegraphiin ja The Guardianiin, sekä kuukausittaista kolumnia kriitikoiden ylistämään Nylon -lehteen. Neidolla on ollut myös useita omia tv-ohjelmia, kuten Peaches Geldof: Teenage Mind vuonna 2005, sekä Peaches Geldof: Teen America vuonna 2006.

Catwalk -debyyttinsä nuori nainen teki vuonna 2007 Lontoon muotiviikoilla. Samana vuonna hän pääsi esittelemään Marilynin vaatekaapin sisältöä Hello! -lehteen. Nuoren naisen tyyli on vaihdellut vuosien varrella hillitystä muodin seuraamisesta aina hyvinkin rock-henkisiin vaatekappaleisiin.

2009 Peaches pääsi poseeraamaan teini-ikäisille suunnatun alusvaatemalliston mainoskuvien kasvona. Neidon tatuoitu iho pääsi oikeuksiinsa provosoivissa poseerausasennoissa.

Tehtävä muotimalliston keulakuvana kuitenkin loppui lyhyeen: neito erotettiin tehtävästään huume- ja alastonkuvakohun vuoksi 2010, kertoo celebitchy.com. Geldofista levisi netissä alastonkuvia, jonka huhuttiin juontavan juurensa huumeidentäyteiseen bileiltaan erään miehen kanssa. Peaches on myöntänyt olleensa humalassa, mutta huumesyytteet hän on kiistänyt tiukasti.

Peaches Geldof vuonna 2008. Kuva: Wireimage/AOP

Peaches Geldof vuonna 2008. Kuva: Wireimage/AOP

Tatuointitarinoita

Peachesilla on useita tatuointeja, joita hän ei piilottele. Kaksikymppisenä neidolla oli jo 20 kuvaa ihollaan.

– Juhlistan niillä elämääni. Minusta on uskomatonta, että ihollani voi olla jotakin ihmisestä, ajasta tai paikasta muistuttavaa, nainen kommentoi nowmagazine.co.uk:ssa.

Naisella on muun muassa polvesta rintaan ulottuva päivänkakkaraketju. Vasemmassa kädessään Peachesilla on 'Ex Valentine' -teksti, jonka uskotaan olevan omistettu naisen entiselle ihastukselle, The Horrors -bändin nokkamies Faris Badwanille. Mies on ollut innoituksena myös toiselle ihokuvalle: kirjalle, jonka yllä roikkuu hirttosilmukka. Peachesin mukaan se merkitsee, että "mies omistaa hänet".

Selässään Geldofilla on lyriikkaa Nick Caven kappaleesta Into My Arms: tämä kuva on kunnianosoitus ex-rakkaudelle, Frederick Macphersonille. Lontoolainen tatuoija Dan Gold, joka on vastuussa lyriikan kuvaamisesta naisen selkään, on selventänyt tatuointien merkitystä vanishingtattoo.comissa.

– Kyyhkyt lantiolla ovat rakkauden symboli. Pelikortti on hyvän onnen symboli. Pataässä kuvaa ulkopuolisena olemista, kuva löytyy hänen oikeasta kädestään. Enkelinsiipi-tatuointi näyttää, että jokainen tyttö näkee itsensä pienenä enkelinä, Gold sanoo.

Peaches Geldof vuonna 2008. Kuva: Wireimage/AOP

Peaches Geldof vuonna 2009. Kuva: Wireimage/AOP

Geldofilla on lisäksi yksisarvinen vasemmassa reidessään, parhaan ystävänsä nimikirjaimet "salaisessa paikassa", ja ystävänsä Fifin nimi oikeassa nilkassaan. Vasemmassa ranteessa Peachesilla lukee "Max", ja kaulassaan hänellä on P-kirjain rusetin ja enkelinsiipien kera.

Oikeassa kyynärvarressa naisella on ehjä, vasemmassa kädessä taas murtunut sydän. Vasempaan käteen on tatuoitu myös muusikko Jordan Bunney Kinneyn nimi, sekä ruusun terälehtiä ja krusifiksi. Oikeassa pakarassa Peachesilla on myös sydän: vasemmasta säärestä löytyy käärme.

Katso kuvia Peachesin tatuoinneista.

Katso kuvat Peachesin bileillasta täällä.

MTV3/Helmi

Lähteet:Wikipedia, Gawker.com, Celebitchy.com, Nowmagazine.co.uk, Vanishingtattoo.com/, Dailymail.co.uk

Kuvat: Wireimage/AOP

Lue myös:

    Uusimmat