Pave Maijanen pyytää julkisesti anteeksi Vilkkumaalta: Se on painanut mua

Perjantaina esitettävässä Vain elämää -jaksossa nähdään tunteikas anteeksipyyntö.

 Perjantaina 2. lokakuuta Nelosen Vain elämää -ohjelmassa on tiedossa Maija Vilkkumaan päivä. Lauluvuoroon pääsee ensimmäisenä Pave Maijanen, joka esittää suositun Satumaa-tangon Vilkkumaan ensimmäiseltä levyltä Pitkä ihana leikki.

Jaksossa Vilkkumaa kertoo halunneensa levylle tuottajaksi Pave Maijasen erityisesti tämän tuottamien Dingo-levyjen takia.

Maijanen kieltäytyi pyynnöstä ja avautuu päätöksestään.

– En ollut millään tavalla kiireinen, mutta olin jotenkin niin matalalla, että käsitin, etten pysty tekemään tätä juttua. Ongelma, joka mulla on ollut tähän hetkeen saakka siitä jutusta, että hirveän tökerösti esitin sen jutun. Se jäi kalvamaan, että se ei ollut susta se juttu, vaan musta. Mä en olisi pystynyt siihen juttuun, Maijanen paljastaa.

Tilanne on harmittanut Maijasta pitkään, joten nyt hän käytti tilaisuuden pyytää anteeksi kaiken kansan edessä.

– Tämän seurakunnan läsnä ollessa todella pyydän anteeksi sitä tökeryyttä, joka vallitsi siinä jutussa. Se on painanut mua, hän tunnustaa.

Vilkkumaa sen sijaan ei ollut moksiskaan Maijasen kieltäytymisestä. Maijanen sen sijaan vaikuttaa aidosti helpottuneelta otettuaan asian puheeksi Vilkkumaan kanssa.

– En kokenut sitä tökerönä. Olin ihan tulokas, ja olin silleen, että no, Pave ei pysty tekemään tätä, Vilkkumaa sanoo.

Lue myös:

    Uusimmat