Paula Koivuniemi valmistelee irtiottoa: Haussa asunto New Yorkin ytimestä

Paula Koivuniemi ottaa irtioton Suomesta joulukuussa. Toukokuussa laulaja suuntaa New Yorkiin katselemaan asuntoja.

Laulaja Paula Koivuniemi on usein käynyt rakastamassaan kaupungissa New Yorkissa, mutta loppuvuodesta tähti aikoo suunnata "Isoon Omenaan" pidemmäksi aikaa. Koivuniemi aikoo suunnata metropoliin joulukuussa ja asua siellä noin viiden kuukauden ajan. Tiistaina MTV3:n Huomenta Suomi -ohjelmassa vieraillut laulaja antoi lähetyksen jälkeen haastattelun MTV3.fille.

– Lähden hakemaan uusia ideoita, koska minulla on uusia asioita tulossa duunin suhteen. Haen sieltä vinkkejä ja oppia. Menen ihan vain vetämään happea ja hengähtämään, keräämään voimia seuraaville vuosille, Paula kuvailee.

– En ole koskaan aiemmin pystynyt ottamaan näin pitkää irtiottoa, vaan se on jäänyt noin kuuteen viikkoon pisimmillään. Nyt halusin toteuttaa tämän, se sopi tähän vaiheeseen.

Irtiottoa varten Paula on suunnitellut käyvänsä preppaamassa englannin kieltä kursseilla. Paikan päällä hän aikoo nauttia täysillä kaupungin tarjoamasta ohjelmasta teatteriesityksineen.

– Rakastan teatteria. Sieltä saa varmasti jotain vinkkiä lavalla olemiseen. Vaikka osaanhan minä jo lavalla olla, mutta ei sitä koskaan ole täysin valmis. Onhan se varmasti outoa, että ei tarvitsekaan lähteä laulamaan, mutta uskoisin saavani päivät kulumaan.

"Nyt toteutan unelmani"

Toukokuussa laulaja matkustaa New Yorkiin etsimään sopivaa asuntoa. Asunnon suhteen toiveet niin sijainnista kuin koosta ovat jo selvillä.

– Sieltä ihan ytimestä on asunto haussa, Central Parkin itäpuolelta. Minulta on kysytty, että miksi et mene taiteilijakaupunginosaan, Sohoon. Olen sanonut, että kyllä minä haluan nähdä pilvenpiirtäjät. Aika iso asunto on haussa ja maisemallinen. Haluan, että ikkunoita ja valoa on paljon. Lisäksi puisto tarjoaa hyvät ulkoilumahdollisuudet, sauvakävelyä harrastava Paula kuvailee.

Koivuniemen mukana Amerikan mantereelle muuttaa avustaja sekä rakas Oliver-kissa. Laulaja haluaakin tarjota asunnostaan tilaa myös hänen luona vierailevalle sisarelle sekä muille tutuille. Noin hulppealla sijainnilla asuminen saattaa tulla aika kalliiksi?

– Hinnasta en vielä tiedä, mutta haluan nyt toteuttaa unelmani. Olen kuitenkin 50 vuotta tehnyt töitä ,niin ehkä sallin tämän itselleni.

Koivuniemi kertoi Huomenta Suomessa tähden lauluihin pohjaavasta, Seinäjoen kaupunginteatterissa nähtävästä Suuresta pohjalaisesta karaokeshow’sta:

(MTV3–HEINI KANGASLUOMA)

Lue myös:

    Uusimmat