Paula Koivuniemi: Pipopäisten poikien ihailu punastuttaa

Aikuinen nainen saa ihailevia katseita osakseen niin nuoremmilta kuin vanhemmilta miessukupuolen edustajilta.

Paula Koivuniemi on kiertänyt keikkalavoja jo viidellä vuosikymmenellä, eikä naisen vankkumaton suosio näytä hiipumisen merkkejä. Naisen fanikunta on harvinaisen laaja: se ulottuu pikkulapsista yli yhdeksänkymppisiin.

Upeassa kunnossa oleva laulajatar kertoo naurahtaen saamastaan viestistä, jossa 2,5-vuotias tyttö laulaa videolle Aikuinen nainen -kappaletta. Jos iskee Paula nuorempaan ikäpolven edustajiin, ei nainen jätä kylmäksi myöskään vanhempia ikäpolvia. Itsensä hyvässä kunnossa pitävä Paula saa kehuvia sanoja niin samanikäisiltä naisilta kuin kaikenikäisiltä miehiltä.

Erityisesti nuorten miesten huomio imartelee tummaa laulajatarta.

– Pipopääpojatkin tulevat kehumaan. Kyllä siinä alkaa posket punottaa, arvaa vaan. Olen kuitenkin pohjimmiltani ujo. Herranjestas, kun tulee joku pipopää kehumaan, niin olen ihan "ai kamala". Totta kai kiitän sanoista kohteliaasti, Paula tunnustaa.

Pipopäät pääsevät kehumaan Paulaa jatkossakin, sillä naisella ei ole tarkoitusta laittaa mikrofonia hyllylle vielä vuosiin. Ensi kesänä 65 vuotta täyttävä Paula aikoo jatkaa niin kauan kuin homma tuntuu mukavalta.

– Uskon siihen, että sitten kun tulee se tunne, ettei jaksa enää, ettei halua enää lähteä keikoille, niin silloin pitää lopettaa. Mutta minulla ei ole vielä näköpiirissä sellaisia asioita, olen tehnyt suunnitelmia jo kolmeksi vuodeksi eteenpäin, Paula paljastaa.

(MTV3–ANN-MARI LEINONEN)

Lue myös:

    Uusimmat