Mainos

Patria yt-neuvotteluihin Vammalassa

Patriassa on käynnistetty yt-neuvottelut koskien sekä Mobile että Contract Manufacturing -liiketoimintojen henkilöstöä Vammalassa. Neuvottelujen aloittamisen syynä on Mobile-liiketoiminnan tilauskannan merkittävä lasku, jonka taustalla on USA:n syyskuun tapahtumien vaikutukset asiakkaisiin.

Mobile-liiketoiminta suunnittelee ja valmistaa Vammalassa lentokenttien lumenraivaukseen käytettäviä auraharjapuhaltimia sekä tiehöyliä. Pääasiakkaita ovat Pohjois-Amerikan suuret lentokentät sekä Ruotsin, Norjan ja Suomen ilmailulaitokset. Liiketoiminnan palveluksessa on noin 100 henkilöä.

Contract Manufacturing -liiketoiminta toimii strategisena alihankkijana useille merkittäville kansainvälisillä markkinoilla toimiville suomalaisille metalliteollisuuden vientiyrityksille sekä Patrian muille liiketoiminnoille. Patrian Mobile-liiketoiminta on yksi sen suurimmista asiakkaista. Contract Manufacturing -liiketoiminnan palveluksessa on noin 100 henkilöä.

Patria on kansainvälisesti toimiva ilmailu- ja puolustusteollisuuskonserni, joka on aktiivisesti mukana uusien teknologioiden kehittämisessä. Patrian ydinliiketoimintoihin kuuluvat mm. vaativien komposiittisten ilmailu- ja avaruusrakenteiden suunnittelu ja valmistus.

Patria myös kehittää, valmistaa ja toimittaa lentoasemien talvikunnossapitojärjestelmiä ja lentorahtikonttien käsittelykoneita, jotka tehostavat toimintaa lentoasemilla. Konsernin liikevaihto oli 218,7 miljoonaa euroa vuonna 2001 ja sen palveluksessa oli vuoden lopussa yhteensä 2 225 henkilöä.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.