Mainos

Pate Mustajärvi on yhä näreissään häviöstä Olli Lindholmille

Pitkän linjan suomirock-yhtyeiden keulakuvat kilpailevat jatkuvasti keskenään.

Popeda-solistin Pate Mustajärven perjantaina julkaistavalla Patentoitu-soololevyllä on mukana myös Vexi Salmen ja Yön Olli Lindholmin tekemä kappale Tyhjätasku. Mustajärvi myöntää, että yhteistyöstä huolimatta hän ja niin ikään tamperelainen Lindholm kilpailevat jatkuvasti keskenään – tosin hyvässä hengessä.

– Meidän välillämme on äärimmäinen kilpailuasetelma. Joskus 1990-luvulla hävisin hänelle yksissä jokkiskisoissa ja vieläkin v**uttaa, Mustajärvi lohkaisee.

Sekä Popeda että Yö jovat olleet koossa yli kolmekymmentä vuotta ja kuuluvat suomirockin klassikkoyhtyeisiin. Ne esiintyvät usein esimerkiksi samoilla kesäfestivaaleilla.

– Jos meillä on samana iltana keikka festareilla, niin kyllä siinä pitää aina keksiä kaikkea, että saisi pääsisi toista mahdollisimman paljon ärsyttämään ja kuittailemaan. Mutta se on sellaista ystävien välistä kilpailua, ja onhan Olli on tehnyt minulle aikaisemminkin biisejä, Mustajärvi selittää.

– Tosin tästä kappaleesta hän sanoi puolivakavissaan, että ei haluakaan antaa sitä minulle, kun siitä tuli niin hyvä.

Mustajärvi kiertää ensi kesänä jälleen festareita Popedan kanssa. Sitä ennen on edessä vielä kevään soolokiertue.

– Meistä on Popedan jätkien kanssa tullut todella hyviä työkavereita, mutta ei niitä kyllä tauon aikana tule ikävä. Kesällä ehditään taas olla ihan tarpeeksi tiiviisti yhdessä, hän naurahtaa.

(MTV3 – KATI PUKKI)

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja