Pate Mustajärvi kommentoi kännikohua

Popedan keulahahmo Pate Mustajärvi kommentoi Facebookissa kovin sanoin miehen Kanarian keikasta noussutta kohua.

7 päivää -lehti uutisoi torstaina Pate Mustajärven esiintyneen viime viikolla Kanarian Pueto Ricossa reilusti myöhässä ja sanoja unohdellen. Popedan virallisella Facebook-sivustolla bändi kommentoi keikasta noussutta kohua perjantaina.

– Kyllä, totta se on. Pate joi viiniä! Käsi ylös joka voi heittää sen ensimmäisen kiven.

Facebookin kautta Pate lähettää terveisensä faneilleen:

– Kyllä mää sen (alkoholin) kanssa pelaan, ei mitään ongelmaa. Absolutistihan mää en oo. Olen hyvässä ruumiin ja sielun voimissa. Nämä tälläiset jutut on niin noloja. Se olisi eri asia, jos olisin siellä Kanarialla v***u kompuroinut ja mökeltänyt. Näin ei todellakaan käynyt.

Alkoholin kohtuullisesta käyttämisestä Pate kertoi myös perjantain Iltalehdessä.

Mustajärvi on kertonut avoimesti julkisuudessa aiemmin, miten alkoholin liikakäyttö oli viedä häneltä hengen hurjimpina vuosina. Mustajärvi luhistui kesken Popedan keikan heinäkuussa 2007. Mustajärvi on kertonut vuosia kestäneestä alkoholiongelmastaan Ilikeesti kiitää -kirjassa. Vuoden 2007 kohtalokkaan kohtauksen jälkeen mies hakeutui Minnesota-hoitoon ja on sen jälkeen ollut raitis.

Lopuksi Popedan Facebook-sivustolla kehotetaan saapumaan bändin keikoille tarkistamaan omin silmin, miten täysissä sielun ja ruumiin voimissa Popedan keulahahmo on.

(MTV3)

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja