Mainos

Passi ja ranskalaiset, kiitos! McDonald’s-ravintoloita valjastetaan jenkkituristien avuksi Itävallassa

Pikaruokaketju ja suurlähetystö ovat allekirjoittaneet sopimuksen, jonka myötä Yhdysvaltojen kansalainen voi Itävallassa matkustaessaan hakea tarvittaessa apua lähimmästä McDonald’s-ravintolasta, BBC uutisoi.

Itävallan McDonald’s -ketjun pikaruokaravintoloista saadaan jatkossa suora yhteys Yhdysvaltojen suurlähetystöön vuorokauden ympäri.

Ravintoloiden työntekijät on koulutettu avustamaan yhdysvaltalaisia turisteja hätätilanteissa, kuten passin kadotessa tai ryöstön uhriksi joutuessa.

Yhdysvaltojen suurlähetystö kommentoi BBC:lle, että sen tärkein tehtävä on varmistaa yhteydenpito kansalaistensa kanssa, ja tämä on vain yksi lisäkeino siihen. Itävallassa on tällä hetkellä 194 McDonald's-ravintolaa.

Suurlähettilään oma idea

McDonald’sin edustaja kertoi idean tulleen alun perin Yhdysvaltojen suurlähettiläältä Trevor Trainalta, joka allekirjoitti sopimuksen pikaruokaketjun kanssa viime viikolla.

Traina nimitettiin suurlähettilään virkaan viime vuonna Yhdysvaltojen presidentti Donald Trumpin toimesta. Myös presidentti itse on tunnettu mieltymyksestään kyseisen pikaruokaketjun ruokiin.

Tammikuussa Trump herätti huomiota tilaamalla Valkoiseen taloon McDonald's-ketjun hampurilaisia, ranskalaisia ja pizzaa kestittäessään vieraita hallinnon sulun aikana.

Juttua päivitetty 19.5. klo 13.40: Korjattu kuvatekstissä esiintynyt kaupungin nimi oikeaan muotoon. 

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja