Parturikampaamon ryöstäjästä kuva – tunnistatko hänet?

Poliisi sai Lahden partukampaajaliikkeen ryöstäjästä valvontanauhakuvaa läheisestä kaupasta. Poliisi pyytää ilmoittamaan havainnoista numeroon 050 4564312.

Parturikampaaja ryöstettiin aseella uhaten Lahden keskustassa Vesijärvenkadulla aamupäivällä noin kymmenen aikaan.Suomea puhunut ryöstäjä pakeni paikalta valkoisella polkupyörällä.

– Ryöstäjä sai saaliikseen pienehkön summan rahaa, rikosylikonstaapeli Lasse Pietiäinen Päijät-Häneen poliisista sanoo.

Rikosylikonstaapeli mukaan ryöstön uhriksi joutunut parturikampaaja oli tapauksesta järkyttynyt, mutta pystyi alkujärkytyksen jälkeen jatkamaan töitään.

Parturikampaaja sai kuvailtua ryöstäjää poliisille hyvin. Ryöstäjä oli pukeutunut ruudulliseen mustaan vetoketjulliseen huppariin, jossa luki valkoisella Puma. Hupparin alla oli keltainen t-paita ja jalassa ryöstäjällä oli mustat housut. Ryöstäjällä oli myös reppu selässään. Päässä oli lippalakki, jonka päävärit olivat musta ja harmaa.

Pituudeltaan mies oli 170–180 senttimetriä ja ikä noin 25 vuotta. Ruumiinrakenteeltaan ryöstäjä oli hoikka ja hänellä oli voimakkaan tummat kulmakarvat sekä tummanruskeat korvien päälle ulottuvat tuuheat hiukset.

Lue myös:

    Uusimmat