Mainos

Parkkosen tanssille tyrmäys: Nyt meni puurot ja vellit sekaisin

Tähtitanssija Pete Parkkosen dancefusion-esitys ei auennut kaikille tuomareille.

Tanssitähti Pete Parkkonen on kuulunut kisan kuumimpaan kärkeen ohjelma toisensa jälkeen. Pete saalisti hyvät pisteet tälläkin kertaa, vaikkei dancefusion-esitys ihan purrutkaan toivotulla tavalla tuomaristoon.

- Kahden luonteelta erilaisen tanssin yhdistäminen ei ole helppo tehdä. Tämä oli paikka paikoin onnistunut ja tapahtumarikas tanssi, niin karaktäärien selkeämpi ero ei selvinnyt minulle. En pystynyt tätä yhtälöä heti ratkaisemaan, sori, Jorma Uotinen kommentoi.

Myöskään Jukka Haapalaiselle esitys ei aivan avautunut, vaikkakin hän kehuikin tanssissa nähtyjä vaativia rytminmuutoksia.

- Pikkusen meni puurot ja vellit sekaisin välillä, mutta loistavasti selviydyitte ja näytitte yhtä herkulliselta kuin aina, Haapalainen kehui.

Krissen kommentit noudattivat tuttua linjaa.

- Ampiainen ja kärpänen siellä jotenkin liiteli. Pete on omimmillaan quickstepissä, se meni mahtavasti. Samba ei mennyt niin jouhevasti. Rytminmuutokset olitte hoitaneet huumorilla. Välillä se vähän töksähteli. Pete on kuitenkin kärpäsenäkin todella kuuma, Krisse heitti.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja