Mainos

Pariskunta välitti alaikäisille tupakkaa ja alkoholia

Poliisin epäilyksen mukaan Huittisten keskustassa asuva pariskunta on välittänyt 15 alaikäiselle huittislaiselle tupakkaa ja alkoholia. Välitystoiminta tapahtui vuoden 2011 maaliskuusta viime vuoden kesäkuun alkuun.

Asian tutkinta aloitettiin poliisin saamien useiden vihjeiden perusteella. Tutkinnassa selvisi, että välittäjinä toimi Huittisten keskustassa asuva pariskunta. Vuonna 1983 syntynyt nainen ja vuonna 1965 syntynyt mies olivat pidätettyinä viime kesänä asian vuoksi. Välittäjiä epäillään alkoholirikoksesta ja tupakan myyntirikoksesta.

Välittäjät olivat ostaneet välittämänsä alkoholin Huittisista eri kaupoista sekä Alkosta. Tupakkaa oli kauppojen lisäksi haettu myös kioskeista. Nuorille päätyneet juomat olivat pääasiassa mietoja alkoholijuomia, mutta osalle nuorista meni myös väkeviä alkoholijuomia.

Nuoria epäillään asiassa alkoholirikkomuksesta, koska heillä oli alkoholia hallussaan alle 18-vuotiaina. Kahdeksalle 15-18-vuotiaalle nuorelle kirjoitettiin sakko alkoholirikkomuksesta. Kahden nuoren osalta asia tullaan lähettämään syyttäjän harkittavaksi. Viisi nuorista oli alle 15-vuotiaita ja heidän osaltaan tutkinta päätettiin, koska he eivät olleet tapahtumahetkellä rikosoikeudellisessa vastuussa alaikäisyytensä vuoksi.

Esitutkinta on nyt loppusuoralla ja juttu siirtyy lähiaikoina syyttäjän syyteharkintaan.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.