Mainos

Pariskunta väittää elävänsä ”universumin energialla” – ruokaa vain kolmesti viikossa

Pariskunta väittää syövänsä vain muutaman kerran viikossa.

Ulkoisesti Akahi Ricardo, 36 ja hänen vaimonsa Camila Castello, 34, vaikuttavat ihan tavalliselta pariskunnalta, mutta kahden kotimaan, Amerikan ja Equadorin välillä tiuhaan matkustava pariskunta kertoo syövänsä vain kolmesti viikossa.

Metro.co.uk-kertoo, että Ricardo ja Castello noudattavat nykyihmisille hyvin epätavallista ruokavaliota. Pariskunta elää omien sanojensa mukaan "universumin energialla" ja tämän lisäksi he rväittävät ruokailevansa vain kolme kertaa viikossa.

"En ole tuntenut nälkää"


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Pariskunta kertoo kuulleensa erikoisesta ruokailurytmistä matkustaessaan Etelä-Amerikassa. Tätä ennen sekä Ricardo että Castello olivat noudattaneet kasvisruokavaliota.

Kun pariskunta päätti aloittaa uuden elämäntapansa "universumin energian" kuluttajina, he kävivät läpi 21 päivää kestäneen prosessin, johon kuului ensin viikon jakso, jonka aikana ei syöty mitään muuta kuin ilmaa. Tämän jälkeen he joivat vettä ja laimennettua mehua seitsemän päivän ajan. Seuraavat seitsemän päivää he joivat edellisviikkoa enemmän laimennettua mehua.

– Söin ennen paljon, mutta aloitettuamme prosessin vuonna 2008, en ole tuntenut nälkää, Ricardo kertoo.

Vuonna 2011 Castello tuli raskaaksi. Ensin hän suunnitteli muuttavansa ruokavaliotaan suositeltuun suuntaan lapsensa terveyden vaalimiseksi, mutta koska hän ei tuntenut enää nälkää, jatkoi hän erikoisen ruokavalionsa noudattamista. Naisen omien sanojen mukaan raskaus sujui hyvin ja hän synnytti terveen poikalapsen.

– Nälkä oli minulle tuntematon käsite, joten elin valolla, enkä syönyt mitään, hän väittää.

– Minulla ei ollut tarvetta tai halua syödä kiinteää ruokaa koko tuon yhdeksän kuukauden aikana, joten söin yhteensä vain viidesti, hän jatkaa.

Lapset saavat päättää ruokavaliostaan

Nykyään pariskunta syö tavallisena viikkona yhteensä kolme ateriaa. He uskovat ruokavalionsa parantaneen heidän terveyttään.

Sittemmin pariskunta on saanut myös toisen lapsen, joka on niin ikään terve. Toista lastaan odottaessaan Castello kertoo syöneensä lähinnä hedelmiä ja kasvislientä. Pariskunnan lapset saavat syödä, mitä haluavat, sillä vanhemmat haluavat lastensa tutustuvan erilaisiin makuihin ja kehittävän terveen suhteen ruokaan kasvaessaan.

Lähde: Metro.co.uk

***

2:00

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja