Pariskunta perui häät, jätti työt ja myi kodin – unelmat toteutuivat hääbudjetin avulla

Naimisiin meno tarkoittaa monelle myös suuria rahallisia menoja. Amerikkalaispariskunta päätti kuitenkin unohtaa hääsuunnitelmat ja käyttää budjettinsa rohkean unelman toteuttamiseen.

Charlie, 29, ja Captain, 34, eivät jääneet haaveilemaan eläkepäivien tuomasta vapaudesta, vaan päättivät toteuttaa haaveilemansa matkan jo yhteisen elämän alkajaisiksi. He myivät kotinsa ja jättivät työnsä. Rahoillaan he ostivat purjeveneen.

Vuonna 2013 kihlautunut pari ehti tehdä suunnitelmia ja säästää häitään varten. Häät kuitenkin jäivät juhlimatta – ainakin toistaiseksi.

Jos kuva ei näy, katso se täältä.

Jos kuva ei näy, katso se täältä.

Pariskunnan matka Yhdysvalloista kohti Välimerta alkoi viime keväänä kuukausien valmistautumisen jälkeen. Matkalla he ovat edelleen ja jakavat kadehdittavan rentoa elämäänsä nyt blogissaan sekä sosiaalisessa mediassa.

Yksinkertainen elämäntyyli ei juurikaan syö rahaa. Ankkurin voi laskea mihin haluaa ja asuminen kelluvassa kodissa on ilmaista. Päivät kuluvat rattoisasti riippumatossa, kirjoja lukien, musiikkia kuunnellen, snorklaten ja uusiin kaupunkeihin tutustuen. 

Jos kuva ei näy, katso se täältä.

Jos kuva ei näy, katso se täältä.

– Otimme ison riskin. Olemme saaneet paljon palautetta siitä, että olemme jättäneet uramme tässä iässä. Moni odottaa eläkkeelle pääsyä toteuttaakseen haaveensa. Meidän mielestämme iso riski tuo myös isompaa onnea, kertoi Charlie Daily Mailille.


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja