Paris Hilton ex-rakkaastaan: Pysymme hyvinä ystävinä

Paris Hilton vakuuttaa aina pysyvänsä Cy Waitsin ystävänä, vaikka pariskunnan tiet erosivatkin.

Hotelliperijätär Paris Hilton erosi yökerhomoguli Cy Waitsista aiemmin tällä viikolla, mutta vakuuttaa, etteivät he eronneet huonoissa merkeissä ja tulevat aina rakastamaan toisiaan.

– Olemme ystäviä. Hän on mahtava mies ja on aina kohdellut minua uskomattoman hyvin. Tulemme aina olemaan parhaat ystävät, Hilton kertoo Hollyscoopille.

Hilton puhui suhteen kuihtumisesta myös televisiojuontaja George Lopezille myöntäen, ettei pitänyt Waitsin tavasta lukea rakkaansa tekstiviestejä.

– Emme ole enää yhdessä. Rakastan häntä ja pysymme hyvinä ystävinä. Kyse ei ollut siitä, että haluaisin pitää hauskaa. Suhde vain tuli päätökseensä, mutta katsotaan mitä tapahtuu, Hilton kertoi ohjelmassa.

Tosi-tv-tähti myöntää myös kertovansa uusille ystävilleen ja poikaystävilleen keksittyjä tarinoita itsestään testatakseen, voiko todella luottaa heihin.

– Teen testin uusille elämääni ilmestyville ihmisille, kerron heille jonkun keksityn juorun itsestäni ja katson päätyykö se lööppeihin seuraavalla viikolla. Sittenpähän tiedän, voinko luottaa heihin vai en, Hilton toteaa.

MTV3/Helmi

Lähde: Femalefirst.co.uk

Kuva: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja